Rebeca Llusco Calani

Rebeca_Factsheet2

Brief van Anna Haarman:

Het gaat super goed met Rebecca. Eigenlijk wil zij zich verder ontwikkelingen als mode ontwerpster, maar ze zegt dat ze daarvoor naar het buitenland moet. Dat zal wel moeilijk worden, maar ja, wie weet. Ze werkt nog steeds bij de bruidsjurken naaiatelier, ze heeft een hele aardige werkgeefster.

Geachte meneer,

Mijn naam is Rebeca LLusco Calani  de wijk Pampa San Miguel, ik ben 19 jaar oud.  Wij zijn een familie van 4 mensen en ik heb 1 dood geboren zus die Victoria zou heten.  Mijn vader heet Benedicto LLusco hij is 55 jaar, mijn moeder genaamd Isidora Calani Condori zij is ook 55 jaar oud, mijn broer Samuel Llusco calani is 23 jaar. Ik ben de laatste van hun dochters.Afbeelding
Ik wil Haute Couture  studeren omdat ik graag mijn ouders  economisch wil helpen in de toekomst. Waneer ze niet meer kunnen werken in de toekomst, als ze daar te oud voor worden. Zij hebben mij altijd geholpen en gesteund om naar school te kunnen gaan.
Ik ben mij er van bewust dat ze altijd hard moeten werken om ons te
kunnen geven wat we nodig hadden. Ik ben hun zeer dankbaar en ik hou erg veel van hun en ik zou graag willen dat ze Rebeca_03altijd bij mij blijven.
Over mijn broer Samuel die heeft zijn middelbare school niet afgemaakt  maar heeft voor mecanicien geleerd en werkt daar ook mee. Hij denkt er nog steeds over om zijn middelbare school af te maken het is nog steeds niet te  laat om dat te doen hij heeft nog geen vrouw en heeft ook nog geen verkering, ik zal hem helpen als hij besluit om toch de middelbare school af te maken.
Ik heb op de school Atiy gezeten ik heb altijd goede cijfers gehaald
ik was tijdens mijn school jaren bijna altijd de 1 van  beste leerling van de klas. Ik hou van volleybal, lezen van boeken en tekenen. Als ik mijn studie Haute Couture heb afgerond wil ik graag mijn eigen naai atelier openen en naailes geven. IAfbeelding 5k dank de stichting voor het geven van de studie beurs dit is een grote steun voor mij en mijn familie. Ik zal met veel inzet en zin mijn studie volgen.

Rebeca in haar eigen creatie (bruidsjurk). Studenten moesten hun eigen creaties showen tijdens de diploma-uitreiking. Rebeca heeft werk gevonden op het opleidingsinstituut en denkt voorlopig nog niet aan trouwen.

Rebeca Llusco Calani is geslaagd!

Veel dank,
Een oprechte groet

Rebeca

 

 

 

 

 

 

 

Letter_Rebeca