Benefietavond in Roosteren

Zaterdag 13 mei is het zover. Stichting Tristan organiseert een benefietavond.

Maar, wat doet de stichting Tristan eigenlijk?

 De stichting heeft een aantal leden die ieder jaar een bijdrage betalen. Van deze bijdrage worden kinderen in het Andesgebergte ondersteund bij hun opleiding. Deze kinderen wonen in moeilijke omstandigheden (de meeste wonen boven de 3000 meter grens in Bolivia en Peru). Op deze manier krijgen ze toch de kans om te studeren.

Op dit moment heeft de stichting 25 leden. Ons streven is om dit aantal te vergroten. Daarom organiseren we dit jaar een avondvullend programma met populaire muziek van het Muziekcollectief de Maasoever en Britt Eberson. Er is ook nog een optreden van Richtig Rex.

Kaartjes voor deze avond kosten € 10,- per persoon.

Vooraf kaartje bestellen? Gebruik de QR code hieronder. Het toegangsbewijs is daarmee geregeld.  Let op, het standaard ingestelde bedrag is voor 2 personen. Het bedrag is aan te passen.

Aan de zaal betalen kan ook maar… Vol is vol! 

Dit vind je misschien ook leuk...